Workshops .......... Clinics………….Circussurvivals

concentratie oefening

 

 

maar vooral:

 

 
Veel circus plezier

Stap zelf de piste in en ervaar het ware circusleven

Het circus ademt nog altijd een sfeer van romantiek en spanning.

Voor menigeen is het dan ook een heimelijke fantasie zelf eens de wereld van het circus te beleven.

Dat kan met Paulo en Mayka .Zij hebben jaren geleden van deze fantasie hun dagelijks werk gemaakt en buiten hun werk met Circus Zanzara en hun straatoptredens geven zij ook circussurvivals.

samen etenZelf (samen) een echte circustent opbouwen met alles er op en er aan, de nachten doorbrengen in caravans, tenten en woonwagens. Met z'n allen een aantal dagen werken aan een grensverleggende ervaring. Door middel van professionele wokshops en trainingen maken we een grote circus voorstelling vol acrobatiek, jongleren, improvisatie, trapezekunsten en theatertechnieken.

 

Circussurvival
circustent

 

Dit kan van een half uur tot een hele week, op scholen, in het bedrijfsleven, bij gemeentes, op lerarenopleidingen en ook voor iedereen die wat wil beleven in de zomer tijdens de circussurvivalweken.Summier met alleen acrobatiek of uitgebreid met tent, licht, geluid, schmink en de geur van zaagsel.

 

 
onstage

 

We werken vanuit een basis van beleving, vertrouwen, samenwerking, balans, tempo, ritme en bewustwording. Deze basis is altijd het uitgangspunt van alle activiteiten en wordt bij meerdaagse workshops of bij de survivals ook altijd gezamenlijk herhaald.

 

opbouwen circustent

 

Circussurvival is een prettige mix van zware noeste, fysieke arbeid en geconcentreerd werken aan creatieve processen, artistieke kunstuitingen  en intense samenwerking.

loopkogel

 

 

De begrippen (balans, vertrouwen, samenwerking, ontspanning en tempo) worden in een tastbare vorm verworven en blijken een blijvende leidraad voor o.a. de omgang met mensen en moeilijke en nieuwe situaties .

Een grensverleggende ervaring met altijd verrassende resultaten, voor jong en oud, voor bedrijven, instellingen, scholen, etcetera, etcetera, etcetera.

boerderij Rafaelder

 

In de zomerweken 2007 organiseren wij twee circussurvival weken voor iederren die dit in de vakantie eens mee wil maken. We doen dit bij de biologische boerderij Rafelder in het dorpje Etten, net onder de rook van Doetinchem.