ZOMERWEKEN 2007

De circussurvival zomerweken zijn dit jaar van 23 t/m 27 juli en van 30 juli tot en met 3 augustus.

Bent je geintreseert dan kan je je via deze site alvast inschrijven


samen etenDe eerste week is voor deelnemers vanaf 12 jaar en omdat het geen jongerenweek is willen we dat er met iedere deelnemer tussen 12 en 18 jaar minstens een deelnemer meekomt die ouder is dan 18 jaar, dat kunnen ouders, grootouders, familie, buren of vrienden zijn.
Er is geen maximale leeftijd en ook geen fysieke grens. Voor iedere leeftijd en ieder gestel is wel een rol te vinden in het circus, of je nu top atleet bent, ver gevorderd in het jongleren of een been hebt, er zijn altijd kwaliteiten die je bij ons kunt uitbuiten.
 
circustent

 

De tweede week, van 30 juli tot en met 3 augustus, is voor deelnemers vanaf 18 jaar en ook hier geld weer geen maximale leeftijd en fysieke gesteldheid grens.

Aan de weken gaan tussen de 15 en 20 deelnemers mee doen.

 
onstage

 

 

 

De weken kosten 420,- p.p. inclusief  biologisch eten en drinken, dranken zoals koffie, thee en regelmatig sappen, koel water en ranja zijn de hele dag beschikbaar.
Overnachten doen we in eigen tent of caravan om de grote tent heen.

 

opbouwen circustentMaandag bouwen we samen, na de aankomst en koffie en nadat iedereen zelf geïnstalleerd is, de grote tent en vrijdagmiddag is daar, in diezelfde tent, de voorstelling voor vrienden, familie, kennissen en Ettense toeristen. Daarna hebben we wel een heus feestmaal verdient voordat ieder weer huiswaarts keert.
Dat huiswaarts keren kan nog een half dagje worden uitgesteld, maar op de zaterdag om 17.00 uur moet de weekendrust op het platte Ettense Land wel weer zijn weergekeerd.
Daar tussen werken we samen, eten we samen ,trainen we samen, kijken we samen naar wat je eigen kwaliteit of juist uitdaging is en maken we samen een voorstelling die we vrijdags spelen voor heus publiek.

loopkogel

 

Buiten een globale tijdsindeling staat niets van te voren vast.
De voorstelling is iedere keer totaal anders, door de groep gemaakt , gespeeld en beleefd. De ene keer zijn er clowns met rode neuzen, een andere keer een act met stagediving of een opera lied gezongen bij een koorddanser.
Er is bijna niets waar je geen circus mee kunt maken.
We beginnen maandag na de koffie met placeren en het bouwen van eigen tenten, tentjes en caravans en daarna bouwen we de grote circustent waarin we ’s avonds al aan de slag kunnen. Dan bouwen we de tribune, de loge ‘s, het licht en geluid en doen we workshops in diverse disciplines zodat we onze eigen act kunnen gaan maken of ons als regisseur, rekwisiteur, licht- of geluidman/vrouw kunnen ontwikkelen.

boerderij Rafaelder

 

En natuurlijk blijven we zorgen voor de inwendige mens, in de biologische keuken helpen we allemaal op toerbeurt onder de bezielde leiding van Jeroen of Thea.

De weken zijn op de biologische boerderij Rafelder in het dorpje Etten, net onder de rook van Doetinchem.